Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins divendres 15 de maig resta obert el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals

La principal novetat és el canvi de taxa, que s’estableix en funció de la renda familiar

dijous 07 maig 2015

 

Des d’aquest dilluns i fins divendres de la setmana que ve, 15 de maig, resta obert el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals d’Olèrdola. Aquests primers dies han estat forces les famílies que han preguntat sobre el procediment a seguir per formalitzar la preinscripció i la documentació que cal aportar, tenint en compte que la novetat principal és que s’ha modificat la taxa i l’import s’estableix en funció de la renda familiar. Anna Belén Jiménez, directora en funcions de les escoles bressol d’Olèrdola, indicava que aquesta novetat implica que les famílies hagin de presentar la declaració de la renda, i això ha fet que hagin augmentat les consultes per formalitzar la inscripció.(àudio)

La sol.licitud cal portar-la emplenada a les escoles bressol. En el cas de l’escola bressol Gotims de Moja, en horari de 8:30 a 12:00; i de 14:30 a 17:00 a l’escola bressol el Pàmpol de Sant Pere Molanta, en les instal·lacions que utilitza a l’escola Rossend Montané. Cal portar fotocòpies dels DNI dels pares, del llibre de família, de la tarja sanitària de l’infant, del carnet de vacunacions, així com omplir una instància sobre l’ús del servei de menjador. En cas que no s’hagi fet encara la declaració de la renda corresponent al 2014, caldrà aportar ara la del 2013 i lliurar còpia de la del 2014 quan es disposi.(àudio)

La novetat de calcular la taxa en funció de la renda ha provocat que les famílies hagin demanat una reunió informativa a l’Ajuntament.(àudio)

Tenint en compte l’interès detectat durant les jornades de portes obertes, s’estima que a l’escola bressol El Pàmpol es podrà mantenir una aula mixta, mentre que a l’escola Gotims de Moja s’espera poder obrir l’aula de nadons i dues aules més: una pel grup d’1 a 2 anys i l’altra pel grup de 2 a 3anys.

El telèfon de l’escola bressol Gotims de Moja és el 93 817 27 92. Per contactar amb l’escola bressol “El Pàmpol” de Sant Pere Molanta cal trucar al 93 892 35 93.

Escolta l'entrevista a Anna Belén Jiménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

 

 

Document Actions