Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert fins el 22 d’abril el termini per presentar treballs al 1r concurs Literari de Sant Jordi

El convoca el Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola i inclou les categories infantil, fins els 14 anys; i adults, a partir dels 15 anys

dimecres 13 abril 2016

Fins divendres de la setmana que ve, 22 d’abril, resta obert el termini per a presentar els treballs que vulguin optar al 1r concurs literari de Sant Jordi que convoca el Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola. Per participar-hi no hi ha límit d’edat, atès que en el certamen s’han establert dues categories: la infantil, dels 0 als 14 anys; i la d’adults, partir dels 15 anys.

Les obres hauran de ser originals i inèdites. El gènere literari i el tema són lliures, podent-se presentar una narració, una poesia  o un còmic. L’extensió màxima serà d’una pàgina mida din A4. Tots els treballs s’hauran de presentar en un sobre tancat amb el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor, especificant la categoria en la que es participa. I en un sobre petit i tancat, les dades personals de l’autor, amb el nom, l’adreça i el telèfon. Les obres es poden lliurar a les biblioteques de les escoles Circell i Rossend Montané, en els seus horaris. A Moja, els dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6 del atarda; mentre que a Sant Pere Molanta, els dilluns i divendres, de les 4 a dos quarts de 6 de la tarda.

El lliurament dels premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola, el 26 d’abril, a les 6 de la tarda. Fora de l’horari del servei de Biblioteca Oberta, els treballs també es poden presentar a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions