Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins divendres 6 de juny resten obertes les inscripcions per la caminada de Moja a Montserrat

La caminada preveu reunir a un centenar de participants i s’ha programat pel proper dissabte 28 de juny
Participants de l'any passat, abans de començar la caminada
Participants de l'any passat, abans de començar la caminada

dijous 29 maig 2014

Un entusiasta grup de joves de Moja, agrupats sota el nom “d’Espardenya rebentada”, torna a organitzar la caminada popular de Moja a Montserrat-5è memorial Joan Canela. No es varia el criteri de fer aquesta caminada nocturna durant la lluna plena del mes de juny, que aquest any cau en el dia 28. La sortida s’ha previst, doncs, el darrer dissabte de juny, a les 7 de la tarda. Degut a una cerimònia que acull l’església, l’inici de l’activitat s’ha traslladat a la propera plaça Tedéum.

Perquè tot rutlli, ja fa dies que la caminada escalfa motors. L’experiència satisfactòria dels dos darrers anys en els preparatius s’ha refermat aquest 2014 i es manté el procediment d’inscripcions anticipades amb suficient temps perquè tot estigui a punt el dia de la caminada. És per això que les inscripcions es poden fer des de fa dues setmanes i resten obertes fins el 6 de juny, amb un límit de 100 participants. Oriol Díaz, un dels organitzadors, explica que la previsió és que acabin arribant a aquesta xifra del centenar d’inscrits, tenint en compte que les persones que hi participen ho acaben de confirmar els darrers dies d’inscripcions. Díaz explica que ho limiten a 100 persones per garantir la seguretat de tothom.(àudio)

El preu d’inscripció és de 23 euros i inclou esmorzar, samarreta i obsequi en finalitzar, així com transport, avituallaments líquids i sòlids, i assegurança. Els caminaires hauran de portar l’entrepà del sopar, mitjons de recanvi , roba i calçat còmode, sense estrenar-lo el mateix dia. També es recomana portar lot, si és possible frontal per a portar-lo lligat al cap. Les inscripcions es poden fer al bar Avinguda i al bar del Local Nou. El pagament caldrà fer-lo en el moment de la inscripció.

Sobre el recorregut, de proper de 47 quilòmetres, no hi ha canvis respecte l’any passat. Es manté l’atractiu tram dels 7 barrancs després de recuperar-lo l’any passat.(àudio)

L’organització recorda que és una caminada popular i no una cursa. Amb tot, es demana un mínim de preparació física. Oriol Díaz recomanava sortir a caminar regularment i ser constants.(àudio)

Tot apunta que la caminada seguirà mantenint el seu caràcter participatiu, reunint a inscrits de diferents edats que afronten aquest repte amb esperit lúdic i ganes de compartir una experiència ben especial.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions