Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins divendres es poden adquirir els tiquets per participar en el sopar del Dia de la Dona

El sopar s’ha programat dissabte, al Local Nou de Moja, a continuació de la xerrada que oferirà l’enòloga Irene Alemany

dimarts 06 març 2018

Els tiquets per poder participar en el sopar commemoratiu del Dia de la Dona a Olèrdola es poden comprar fins divendres, al Local Nou de Moja. El sopar s’ha programat l’endemà dissabte 10 de març, al mateix Local  Nou, i se servirà a continuació de la xerrada que oferirà a les 20:00h l’enòloga Irene Alemany. Els tiquets del sopar tenen un preu de 10 €.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Olèrdola convoca un acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona. Seguint el format iniciat l’any passat, abans del sopar es programa una xerrada protagonitzada per una dona que s’hagi significat en el seu camp professional. En aquest cas, la xerrada la pronunciarà l’enòloga Irene Alemany, veïna de Sant Pere Molanta.

Alemany és copropietària del celler Alemany i Corrio, des d’on s’elaboren vins que s’han consolidat al Penedès per la seva qualitat i singularitat com és el cas del reconegut Sot Lefriec. També va impulsar “El Microscopi” , un  vi solidari a benefici de l’Institut Oncològic de l’Hospital Univesitari Vall d'Hebrón de Barcelona i que va promoure després de superar el 2012 un càncer de mama. Juntament amb el seu company i soci de celler, Laurent Corrio, Alemany va pronunciar el pregó de la Festa Major de Sant Pere Molanta del 2013. El 2017 va rebre el premi a la vinicultura Talent Femení, atorgat per l’entitat que porta el mateix nom.

Document Actions