Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 12 d’abril es poden presentar obres al 4t Concurs literari de Sant Jordi que convoca el Servei de Biblioteca Oberta

Té dues categories, la d’adults i la d’infants, amb temàtica i gènere literari lliure

divendres 22 març 2019

 

Fins el proper divendres 12 d’abril es poden presentar els  treballs que vulguin optar al 4t Concurs literari de Sant Jordi que convoca pel Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola. El gènere literari i el tema són lliures.

Poden presentar-se narracions, poesies o còmics, amb una extensió d’una pàgina din A4 com a màxim. Els participants quedaran distribuïts en dues categories. La infantil, de 0 a 14 anys; i la categoria d’adults, a partir dels 15 anys. Tant en una categoria com en l’altra hi haurà tres premis. El primer premi està dotat amb un val de compra de 40 € en una llibreria, el tiquet per visitar les 5 seus del Museu d’Arqueologia, un còmic d’Olèrdola i diploma. El 2n i 3r premis obtindran  el Mac tiquet, 2 visites al Vinseum , llibre d’Olèrdola i diploma.

Només es pot presentar una obra per participant. Els treballs s’hauran de lliurar dins un sobre tancat, amb el títol de l’obra, el pseudònim de l’autor i caldrà especificar la categoria en la qual es participa. A dins del sobre s’ha d’indicar en una fitxa el nom del participant, domicili, telèfon de contacte i nom de l’obra.

Els concursants podran lliurar les obres a les biblioteques de les escoles en l’horari del servei de Biblioteca Oberta(dimarts, dimecres i dijous, de 16:30 a 18:00h a l’escola Circell; i dilluns i divendres, de 16:00 a 17:30’h, a l’escola Rossend Montané) o bé a la seu de l’Ajuntament.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola, el dimecres 24 d’abril, a les 19:00h.

Document Actions