Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 16 de maig es poden fer les preinscripcions a les escoles bressol municipals d’Olèrdola

Xavier Serramià, regidor d’ensenyament, recorda que s’ha reforçat la informació del servei entre empreses dels polígons
Dissabte 26 d'abril es va convocar a les escoles bressol jornada de portes obertes
Dissabte 26 d'abril es va convocar a les escoles bressol jornada de portes obertes

dimecres 07 maig 2014

Fins el proper divendres, 16 de maig, resta obert el període de preinscripcions a les escoles bressol d’Olèrdola. Tal i com es va destacar durant la jornada de portes obertes a les dues escoles, feta dissabte 26 d’abril, des de l’Ajuntament i l’empresa concessionària del servei s’ha fet enguany un renovat esforç per a donar a conèixer aquest servei municipal entre les persones que treballen als polígons industrials d’Olèrdola. Xavier Serramià, regidor d’ensenyament, valora que l’actual situació econòmica està fent que les inscripcions baixin arreu del país. En el cas d’Olèrdola, l’any passat l’aula de nadons no es va obrir perquè només es va comptar amb una única sol·licitud. En aquest context, Serramià assenyala que cal que les escoles bressol es donin a conèixer i per això s’han fet nous materials de promoció que també s’han fet arribar als polígons.(àudio)

La xifra de naixements és un indicador a l’hora de fer estimacions d’inscripcions, però Serramià adverteix que no es pot traslladar de forma automàtica aquesta dada. Les xifres finals de matrícula que hi haurà a les llars d’infants són una incògnita, atès que moltes famílies poden acabar optant per organitzar l’atenció del seus fills sense necessitat de les escoles bressol, en bona part degut a la situació econòmica que travessen.(àudio)

El regidor d’ensenyament també s’ha mostrat prudent a l’hora d’assenyalar els resultats directes que pot tenir l’acció de promoció de les escoles bressol entre les empreses ubicades als polígons d’Olèrdola, per bé que considerava important que les persones que treballen al municipi puguin disposar d’informació directa d’aquest servei municipal.(àudio)

Les inscripcions a les escoles bressol es poden fer des d’aquest dilluns i fins el 16 de maig. De manera preferent, es recomana que a l’escola bressol Gotims de Moja la documentació es lliuri durant aquests dies en horari de 8.30 a 9.30. A l’escola El Pàmpol de Sant Pere Molanta, s’ha establert en horari de 3 a 4 de la tarda. Amb tot, les dues escoles també atenen les sol.licituds fora d’aquestes franges horàries, dins dels horaris de les llars. Els documents que s’han de portar per a la inscripció es poden descarregar des de la pàgina web olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1)i aquí(2)

 

Document Actions