Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 18 d’abril es poden presentar els treballs que optin al 3r Concurs Literari de Sant Jordi

Les obres es poden lliurar per les tardes en els horaris del servei de biblioteques obertes de Moja i Sant Pere Molanta
Fragment del cartell que anuncia el concurs
Fragment del cartell que anuncia el concurs

dilluns 19 març 2018

Qui desitgi participar en el 3r Concurs Literari de Sant Jordi d’Olèrdola té temps fins el proper dimarts 18 d’abril per a poder presentar els seus treballs. Organitzat pel Servei de Biblioteques obertes de Moja i Sant Pere Molanta, de l’Ajuntament d’Olèrdola el concurs manté la seva característica d’estar obert a qualsevol gèneres literari i inclou dues categories: una d’infantil, de 0 a 14 anys; i la categoria adults a partir dels 15 anys.

Totes les obres han de ser originals  i inèdites. El tema és lliure i es podran presentar narracions, poesies o còmic. Verònica Torrents, dinamitzadora del servei de biblioteques obertes, recordava que aquesta tercera convocatòria arriba després de la bona resposta assolida en les dues primeres edicions. També precisa que una de les novetats de les bases és que cada concursant només podrà presentar una sola obra.(àudio)

L’extensió del text serà com a màxim d’una pàgina mida Din A4. Tots els treballs es presentaran en un sobre tancat amb el títol de l’obra, el pseudònim de l’autor i caldrà especificar la categoria en la qual es participa. A més a més, dins hi haurà d’haver una fitxa amb les dades personals següents: nom del participant, domicili, telèfon de contacte i nom de l’obra.

Els concursants podran lliurar les obres a les biblioteques de les escoles: Circell i Rossend Montané, dins l’horari del servei de biblioteca oberta. A l’escola Circell de Moja, els dimarts, dimecres i dijous, de 16:30h a 18:00h; i a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, els dilluns i divendres, de 16:00 a 17:30hh.

En les dues categories es concediran tres premis. Els primers premis rebran un val de regal, visita al Castell d’Olèrdola, llibre d’Olèrdola, entrada doble al Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i diploma. Els guardonats amb el 2n i 3r premi obtindran visita al Castell d’Olèrdola i diploma.

Verònica Torrents explicava que una de les novetats en l’apartat de premis és la inclusió d’entrades al Vinseum.(àudio)

L’acte de proclamació de guanyadors i de lliurament dels premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola el dia 26 d’abril a les 19.00h.  Si la tendència es manté, s’espera una participació similar en les dues categories.(àudio)

Els participants en acceptar les bases de la convocatòria també donen el consentiment per a què les obres siguin publicades a través de la web de l’ajuntament. Per a més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, que és el 93 890 35 02; o bé desplaçar-se fins a les biblioteques en els horaris d’obertura de tarda.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions