Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 2 d’octubre es poden fer les inscripcions a les escoles esportives municipals

El funcionament, els horaris i els preus no varien respecte el curs passat

divendres 20 setembre 2013

Tal i com s’ha establert per a les activitats esportives per adults i gent gran que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola, des d’aquest dilluns i fins el 2 d’octubre es poden formalitzar les inscripcions per a participar en les escoles esportives municipals. La tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, assenyala que respecte el curs passat no hi ha canvis i es manté el funcionament, els horaris i els preus.(àudio)

Adreçades als infants, les escoles esportives es faran els dilluns i dimecres a l’escola de Moja i els dimarts i dijous a l’escola de Sant Pere Molanta. L’horari serà de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda a Moja i de 4 a dos quarts de 6 a Sant Pere Molanta. Els alumnes de p5 i 1r realitzaran Escola Esportiva de Base. De 2n a 6è es podrà fer la modalitat “multiesports” i de p5 a 6è també hi haurà l’opció de practicar dansa i habilitats gimnàstiques. La voluntat és la d’oferir una proposta diversificada per intentar que “cadascú faci el que li agradi”, tal i com resumia Miriam Mulinari. (àudio)

Pels empadronats o escolaritzats al municipi, el preu és de 40 euros el trimestre si l’activitat és fa un dia a la setmana o bé de 80 euros el trimestre si es tria fer-ho durant dos dies. Després de la regularització de preus de l’any passat, en aquest curs es mantenen els imports. (àudio)

Les escoles esportives s’iniciaran a partir del 7 d’octubre. El formulari d’inscripcions de les activitats es pot descarregar a la web municipal www.olerdola.cat. Caldrà lliurar la documentació omplerta a l’ajuntament o als centres cívics, els dimarts i dijous a la tarda a La Xarxa de Moja i els dilluns i dimecres a la tarda al centre cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Per ampliar informació o bé fer arribar suggeriments, les persones interessades poden adreçar-se a mulinaripm@gmail.com o bé trucar al telèfon 93 890 35 02.

Les escoles esportives tenen un web propi, per accedir-hi cal clicar http://eemolerdola.blogspot.com.es/

 

Document Actions