Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 26 d’agost es pot visitar a Olèrdola l’exposició “Jocs i joguines a l’antiguitat”

La mostra recull 130 peces arqueològiques d’època ibera, romana i medieval, procedents de 13 museus de Catalunya

dimecres 25 abril 2018

Des del passat 15 d’abril i fins el proper 26 d’agost es pot veure a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya, al conjunt monumental, l’exposició ''Jocs i joguines a l'antiguitat''

Produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya a través d’Arqueoxarxa, la xarxa de museus i jaciments arqueològics de Catalunya, l’exposició Jocs i joguines a l’antiguitat és una mostra itinerant que ha estat concebuda pel Museu de Badalona. La responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, Núria Molist, assenyala que amb exposicions com aquestes la voluntat és la d’apropar el coneixement de la història a partir de temes propers, com pot ser en aquest cas el joc i les joguines.(àudio)

La mostra recull prop de 130 peces arqueològiques, procedents de 13 museus de Catalunya. Hi destaquen: un sonall de bronze del Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona, una nina hel·lenística del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, una figureta de cavall del Museu de Tàrrega o un taulell andalusí del Museu Comarcal de la Noguera, de Balaguer. (àudio)

Olèrdola també hi és present en aquesta exposició, aportant fins a tres fitxes trobades en el jaciment.(àudio)

L’exposició es pot veure, de dimarts a diumenge, de 10 del matí a dos quarts de 6 de la tarda.

Document Actions