Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 30 d’abril es poden fer les inscripcions per participar en l’acampada de la Trobada

Les inscripcions es poden fer a l’ajuntament i es recorda que no podrà acampar ningú que prèviament no estigui inscrit

dimarts 09 abril 2013

Aquest any la Trobada d’Olèrdola se celebra els dies 18 i 19 de maig. Com és habitual, entre els continguts de la programació no hi falta la possibilitat d’acampar al castell. Qui vulgui viure amb aquesta intensitat la Trobada no ha d’oblidar que cal inscriure’s  prèviament. Fins el proper 30 d’abril resta obert el termini.

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament d’Olèrdola de dilluns a divendres, de 8 a 15h, o bé les tardes dels dilluns, en horari de 4 a 6.  Míriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, subratllava que no podrà acampar ningú que prèviament no estigui inscrit. També destaca que els menors no podran acampar sens un adult.(àudio)

L’any passat van ser prop d’un centenar les persones que van acampar durant la Trobada al castell. Aquest any aquesta xifra es podria veure limitada perquè s’ha restringit la zona d’emplaçament de les tendes.(àudio)

Els participants a l’acampada han de complir amb el reglament de la Trobada, tenint cura de l’entorn natural i patrimonial .(àudio)

La fulla d’inscripció es pot trobar a l’Ajuntament o descarregar-la de la web municipal olerdola.cat.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions