Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 31 de gener les entitats poden justificar les subvencions que han rebut de l’Ajuntament

Les entitats poden trobar els formularis per presentar la documentació a la web olerdola.cat
L'Ajuntament dóna suport a les entitats del municipi
L'Ajuntament dóna suport a les entitats del municipi

divendres 30 novembre 2012


Fins el 31 de gener de 2013, les entitats del municipi que hagin rebut subvencions de l’Ajuntament d’Olèrdola aquest 2012 tenen temps de presentar la documentació que justifiqui l’ajut rebut.

Les entitats hauran de presentar memòria de l’activitat o de les activitats objecte de la subvenció, relació d’ingressos i de despeses que hagi generat, així com factures o documents amb valor provatiu equivalent i documentació acreditativa de pagament de cada factura. La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, recordava que totes les entitats que han rebut subvenció tenen l'obligació de lliurar aquesta documentació. (àudio)

Per justificar les subvencions de l’any passat, la pràctica totalitat de les entitats van presentar la documentació en temps i forma, per bé que en algun cas aïllat va ser necessari insistir perquè aquest tràmit es fes dins del termini. (àudio)

En cas de no justificar la subvenció, l’entitat ha de retornar l’import que s’ha rebut de l’Ajuntament. Això no ha passat en cap cas a Olèrdola, però sí que s’ha registrat el cas d’alguna entitat que ha hagut de retornar una  part de la quantitat subvencionada perquè al final va haver de fer front a una despesa inferior a la prevista, segons apunta Arantxa Torres. (àudio)

Per ampliar informació i obtenir la documentació que cal omplir, els representants de les entitats poden adreçar-se a l’Ajuntament d’Olèrdola, en horari d’oficina, o bé descarregar-se els formularis a la web olerdola.cat

Document Actions