Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en la Caminada popular Moja-Montserrat

La Caminada es limita a 100 persones i s’ha programat pel proper 22 de juny
Lucas Ramírez i Oriol Diaz, dos dels organitzadors
Lucas Ramírez i Oriol Diaz, dos dels organitzadors

dimecres 08 maig 2013

Un grup entusiasta d’amics, batejat amb el simpàtic nom d’”Espardenya rebentada”, organitza la Caminada popular de Moja a Montserrat. És el 4t memorial Joan Canela i enguany se celebrarà el proper dissabte 22 de juny. Les inscripcions ja resten obertes, fins el proper 31 de maig, i es poden fer al bar Avinguda i al Local Nou. Per a formalitzar la inscripció cal pagar 23 euros, que donen dret a gaudir del generós esmorzar que reben els caminaires a la tornada de Moja, samarreta i trofeu commemoratiu, transport de tornada, avituallaments líquids i sòlids, i assegurança.

Dos dels organitzadors, Oriol Díaz i Lucas Ramírez, han anunciat que una de les novetats del recorregut és que s’inclou el pas pels 7 barrancs. És un trajecte més exigent però permet estalviar temps i evitar un tram de camí per carretera.(àudio)

Una altra de les novetats enguany és que, gràcies al suport del Club BTT “El Bressol”, s’inclou una assegurança.(àudio)

La caminada està limitada engany a 100 persones, amb la voluntat de facilitar les tasques d’organització i també afavorir el caliu i la relació entre els participants, segons indica Lucas Ramírez. (àudio)

Els organitzadors recomanen que es porti entrepà per sopar, mitjons de recanvi i roba còmode. El calçat ha de ser còmode i lleuger, i si és possible no estrenar-lo el mateix dia. Una altra de les recomanacions és el de portar lot, preferentment amb adaptador per a dur-lo al front.

No hi ha límit d’edat i els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult. Es tracta d’una caminada popular i els organitzadors vetllen perquè el grup vagi el més compacte possible, per bé que sí que es demana un mínim de preparació física. En aquest sentit es recomana que aquests dies es vagi a caminar perquè cadascú vegi quines sensacions té.

La caminada sortirà des de la plaça de l’església, a les 7 de la tarda del 22 de juny. La data per a completar aquests prop de 46 kilòmetres de recorregut no s’ha triat a l’atzar. Aquella nit és lluna plena i això afavoreix que el camí es pugui fer amb més visibilitat.

Document Actions