Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 31 de març es poden sol·licitar actuacions gratuïtes per resoldre incidències en la recepció de la TDT

Les incidències han d’estar causades pel recent desplegament a Olèrdola de telefonia mòbil 4G i 5G. Telèfon gratuït 900 833 999

dijous 09 març 2023

 

El desplegament de telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G pot comportar afectacions en la recepció de la televisió digital terrestre(TDT). Per a garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre , Llega700 és l'entitat posada en marxa pels operadors per a solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió. Aquesta entitat realitza amb caràcter gratuït les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció de la TDT.

A Olèrdola, el 31 de març finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes per les possibles afectacions ocasionades en la recepció de la TDT pels nodes recentment implantats de 4G i 5G al municipi.

En el futur,  si a Olèrdola s’activessin noves estacions base de telefonia mòbil, s’ atendrien de forma gratuïta las incidències que es produïssin, obrint-se un nou termini de sis mesos des de la data d’activació.

Per atenció a l’usuari i poder resoldre les incidències, el telèfon gratuït és el  900 833 999.

Document Actions