Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 4 de març es poden adquirir els tiquets per participar en el sopar de commemoració a Olèrdola del Dia de la Dona

L'acte s'ha programat el dissabte 7 de març a Sant Miquel a continuació de la xerrada que oferirà Fina Lorenzo, de La Posada

dimecres 19 febrer 2020

Fins el 4 de març ja es poden adquirir els tiquets per a participar en el sopar de commemoració a Olèrdola del Dia Internacional de la Dona. El sopar s’ha programat el dissabte 7 de març, al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, en un acte que començarà a dos quarts de 9 del vespre amb una xerrada-col.loqui a càrrec de Fina Lorenzo, del restaurant La Posada de Sant Pere Molanta.

Aquesta és la quarta ocasió que l’Ajuntament, amb la implicació de tots els grups municipals, organitza al municipi un acte de commemoració del Dia de la Dona. Tal i com ja va passar en les tres anteriors edicions, aquest 2020 s’ha seguit optant perquè l’acte el protagonitzi una dona del municipi que s’hagi significat per la seva contribució a Olèrdola,  com és el cas de Fina Lorenzo. La presentació de la conferenciant anirà a cura de Mercè Garcia, mestra jubilada que va oferir la xerrada de l’any passat.

La venda anticipada de tiquets pel sopar, al preu de 13 euros, es fa al Restaurant La Casa del Conill(Sant Miquel); Fleca Fontanals, La Posada i Carns Cal Ton (Sant Pere Molanta); i Queviures Mitjans, La Botiga de La Sílvia i Bar Avinguda(Moja)

Document Actions