Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el dimecres 10 d’abril es pot sol·licitar a l’Ajuntament la cessió de compostadors domèstics

Es preveuen cedir fins a 17 compostadors. Fer autocompostatghe casolà permet obtenir una bonificació del 15% en la taxa d’escombraries

divendres 05 abril 2024

 

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que fins el proper dimecres 10 d’abril resta oberta la convocatòria per cedir fins a 17 compostadors domèstics, amb el propòsit de potenciar i fomentar un ús més racional dels residus domèstics en el municipi d’Olèrdola.

Els beneficiaris i beneficiàries obtindran la cessió d’un compostador domèstic per domicili, un cubell marró de 10 litres (per aquells participants que encara no en tinguin), un manual amb explicacions bàsiques sobre el compostatge, un remenador i l’assessorament i formació necessaris pel seu bon ús, amb el compromís d’un correcte manteniment i dedicació del material pel fi proposat.

Gaudiran d’una bonificació del 15% de la quota establerta en la taxa d’escombraries, els subjectes passius que durant l’exercici anterior al de meritació de la taxa, hagin gestionat la fracció orgànica de residus (autocompostatge) en condicions que no causin molèstia als veïns, ni problemes higiènics de cap mena.

Tota la informació i imprès de sol·licitud, es pot obtenir a la web municipal

Document Actions