Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins els 20 de setembre es poden sol.licitar les subvencions per a la rehabilitació d'edificis

Les subvencions les tramita el Consell Comarcal de l'Alt Penedès

dijous 04 juliol 2019

 

Consell Comarcal Alt Penedès/Redacció

Aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya tenen com a finalitat fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat dels edificis, la conservació en general, la millora de la seguretat d’utilització i la millora de l’accessibilitat.

Poden sol·licitar-les les juntes o comunitats de propietaris, les agrupacions de juntes  o comunitats de propietaris, els propietaris únics d'edificis d'habitatges i els propietaris d’habitatges unifamiliars o agrupats en filera. També poden sol·licitar-les les societats cooperatives compostes de manera agrupada per propietaris d’habitatges o edificis, i les empreses constructores arrendatàries o concessionàries dels edificis.

 En qualsevol cas, un mínim del 50 % dels habitatges han de ser el domicili habitual i permanent dels seus propietaris o arrendataris. En el cas d’habitatges unifamiliars, han de ser el domicili habitual i permanent en el moment de sol·licitar la subvenció.

 Amb caràcter obligatori i previ a la sol·licitud, els edificis han de disposar de l'informe d'inspecció tècnica de l'edifici (IITE) i del certificat d'eficiència energètica de l'edifici (CEE).

 Les obres de rehabilitació han de començar en un termini màxim de 8 mesos des de la data de notificació de la resolució de la subvenció i l’execució no podrà excedir els 24 mesos.

 L’import de les subvencions s’establirà en funció dels costos subvencionables del conjunt de les actuacions de rehabilitació de l’edifici.

 Les persones interessades a rebre més informació o a tramitar aquestes subvencions, es poden adreçar al Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 – Cita prèvia) i als serveis d’Habitatge dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia

Document Actions