Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins l’1 de febrer es poden sol·licitar les bonificacions per l’ús de les deixalleries

Si es demostra un mínim de 24 usos anuals s’obté una bonificació del 25% en la taxa d’escombreries

dilluns 29 desembre 2014

Amb la voluntat de fomentar el reciclatge entre els veïns del municipi, l’Ajuntament d’Olèrdola torna a bonificar l’ús continuat de les deixalleries. Hi poden optar particulars i establiments que demostrin que han utilitzat un mínim de 24 vegades la deixalleria, des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2014. La bonificació és del 25% de la quota de la taxa d’escombreries. La tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell, destaca que les sol·licituds es poden presentar fins el proper 1 de febrer. L’import de la bonificació no s’ingressarà , sinó que es descomptarà de la taxa d’escombreries del 2015.(àudio)

Per certificar que s’ha utilitzat aquest recurs, les persones i empreses han de disposar de la cartolina acreditativa en la que el personal del servei anota i segella cada ús de les deixalleries. La cartolina es pot sol·licitar a l’Ajuntament. El full de sol·licitud de la bonificació es pot obtenir a la web municipal. La petició caldrà que la presenti el titular del rebut o bé una altra persona amb la seva autorització corresponent.(àudio)

Cristina Badell assenyala que s’espera que siguin prop de 150 les sol·licituds de bonificació que s’acabin presentant.(àudio)

Els veïns d’Olèrdola disposen al municipi de les deixalleries de Daltmar i la del polígon de Sant Pere Molanta. La de Vilafranca, que també poden utilitzar, està situada molt a prop de nucli de Moja.

Document Actions