Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins l’1 de febrer es pot sol.licitar la bonificació per haver utilitzat les deixalleries

Es bonifica el 25% de la taxa d’escombraries i caldrà acreditar un ús mínim de la deixalleria de 24 vegades l’any

dimecres 20 gener 2016

Fins l’1 de febrer resta obert el termini per a sol·licitar a l’Ajuntament d’Olèrdola  la bonificació  del 25% de la quota de la taxa d’escombraries per un ús continuat de les deixalleries.

Per acreditar aquest ús regular, s’ha d’aportar la cartolina acreditativa en la que el personsal del servei anota i segella cada ús de les deixalleries. Caldrà haver fet ús de la deixalleria un mínim de 24 vegades l’any. En un mateix dia només es pot segellar una mateixa cartolina una sola vegada.

Per comprovar el pagament de la taxa  i poder reduir-ne  l'import  amb la bonificació que atorga l’Ajuntament, caldrà saber qui és el titular del rebut. En el cas que la persona que presenti la instància no sigui la mateixa que la que és titular del rebut, caldrà que es presenti una autorització i una fotocòpia del DNI del titular del rebut. Cristina Badell, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que la bonificació s’aplica sobre la taxa d’aquest 2016.(àudio)

Amb aquesta convocatòria, des de la regidoria de medi natural de l’Ajuntament d’Olèrdola es vol incentivar el reciclatge i acostar als veïns altres formes de recollida.(àudio)

La sol.licitud la poden tramitar veïns, comerços, bars, restaurants i indústries. L’import de la subvenció no podrà superar en cap cas els 300 euros. Cristina Badell valorava que la xifra de peticions de bonificació “va a l’alça” i apuntava que es podrien acabar presentant més de 170.(àudio)

La cartolina acreditativa per a que es segelli l’ús de les deixalleries es pot sol.licitar a l’Ajuntament . L’imprès de sol.litud de la bonificació es pot obtenir a la web de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions