Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira de videojocs aquest dissabte a la botiga Cash Segona Mà del polígon de Sant Pere Molanta

Els particulars que ho desitgin poden posar a la venda consoles, accessoris i videojocs de segona mà
Fragment del cartell que anuncia la Fira
Fragment del cartell que anuncia la Fira

dijous 10 abril 2014

La botiga Cash Segona Mà, del polígon de Sant Pere Molanta, organitza aquest dissabte la primera fira de videojocs de la comarca. Durant tot el dia, des de les 10 del matí a les 2 de la tarda i des de dos quarts de 5 a dos quarts de 9 del vespre, les persones interessades en el món dels videojocs podran triar entre l’oferta exposada. Es preveu comptar amb consoles, accessoris i videojocs de diferents models. Tots revisats, garantits i a preus molt assequibles. Per la tarda també es sortejaran videojocs.VideoJocs2.jpg

Qui desitgi posar els seus productes a la venda han de deixar els seus videojocs, accessoris o consoles abans del 12 d’abril a la botiga, o el mateix dissabte pel matí. El preu de venda s’acorda conjuntament amb l’establiment i es lliura un contracte. Durant la fira s’exposen les caràtules sense els jocs i els accessoris i consoles es mostren en vitrines. A partir del dilluns 14 es pot anar a cobrar o a recollir el que no s’ha venut. Un dels responsables de Cash Segona Mà del polígon de Sant Pere Molanta, Jean Pierre Valà, ens destaca que el funcionament de la fira és molt còmode per a les persones que desitgin vendre. (àudio)

Valà posava l’accent en què els productes que es posen a la venda es revisen i tenen garantia.(àudio)

Cash Segona Mà ha decidit organitzar aquesta fira del videojoc després de detectar que existia una gran demanda de consoles, jocs i accessoris de videojocs de 2a mà.(àudio)

Cash Segona Mà es troba a l’avinguda Vilafranca 25 del polígon de Sant Pere Molanta, davant de la rotonda d’accés al polígon, molt a prop del supermercat Lidl. Per més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon 93 818 18 56.

Escolta l'entrevista a Jean Pierre Vala, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions