Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Firamercat de Sant Pere Molanta se celebra aquest cap de setmana canviant format i emplaçament

La fira es farà a la pista i restarà oberta dissabte durant la tarda i fins la 1 de la nit, així com diumenge al matí

dimecres 14 juny 2017

La 21a edició de Firamercat de Sant Pere Molanta arriba aquest cap de setmana plena de novetats. La primera, les mateixes dates de celebració. I és que la Comissió Firamercat ha optat per avançar la fira unes setmanes i celebrar-la a mitjans de juny, enlloc del darrer cap de setmana de juny o durant el primer de juliol, com era habitual. Una altra novetat destacada és el canvi de format. La fira no es farà durant tot un diumenge, des del matí fins al vespre, sinó repartida en dues jornades. Dissabte, obrirà portes a les 5 de la tarda i restarà oberta fins a la una de la matinada. I l’endemà diumenge, la fira torna a tenir activitat en horari de matí, fins a les 2 del migdia.copy_of_FiramercatXAmusia.jpg

El tercer gran canvi és l’emplaçament. Les parades de la fira passen a estar concentrades a la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta.

Tal i com explicava la presidenta de Firamercat, Pilar Grimau, els canvis responen a la voluntat de donar un impuls a la fira i han estat rebuts de bon grat pels mateixos paradistes. (àudio)

Firamercat començarà a les 5 de la tarda de dissabte, a la pista poliesportiva de l’escola.(àudio)

Durant tota la fira es podran degustar vins i caves del  Penedès i a les 6 de la tarda de dissabte  s’ha programat un espectacle d’animació infantil amb Fefe i companyia. Tot seguit se servirà una xocolatada amb coca. A les 10 de la nit, a la sala de la Societat Principal-Unió s’ha programat el concert “Amèrica”, a càrrec del cor Xamusia amb el patrocini de l’Associació de veïns i entitats de Sant Pere Molanta. En acabar el concert, a la pista, se servirà coca i cava pels assistents al concert. I de dos quarts de 12 a la una de la matinada, dj Capa amenitzarà la fira.

Diumenge, a les 9 del matí, s’ha previst l’esmorzar popular de brasa, al preu de 3 euros. A dos quarts de 10 del matí, al carrer Wilson, tindrà lloc la 4a Trobada de cotxes clàssics i de competició incloent una passejada fins a la Muntanyeta a dos quarts d’una.

De les 10 del mati i fins a la una del migdia, les puntaires d’Olèrdola oferiran una exhibició dels seus treballs. A dos quarts d’onze del matí es podran jugar als jocs infantils de fusta amb “Farcell de Jocs Tradicionals” i a les 12 del migdia hi haurà concert de gralla a càrrec del grup “Si Fa sol toquem”. La fira acabarà a les 2 del migdia.

Pilar Grimau assenyalava que ja es comptava amb una trentena de paradistes confirmats a principis d’aquesta setmana i confiava que els canvis introduïts acabin funcionant.(àudio)

Com a novetat d’aquest 2017 també cal anotar la copa serigrafiada amb l’anagrama de Firamercat que rebran les persones que participin en la degustació de vins i caves del Penedès.

Escolta l'entrevista a Pilar Grimau, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions