Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fomentar la cooperació en les relacions humanes, fil conductor de l’espectacle de Lídia Pujol “Olèrdola, espai d’amor i llibertat”

L’artista avança que l’espectacle de dissabte vol despertar el desig de cuidar-nos i de buscar relacions no competitives

dimecres 07 juliol 2021

 Despertar el desig de cuidar-nos i de tenir relacions humanes basades en la cooperació. Aquests són dos dels principals propòsits que persegueix “Olèrdola, espai d’amor i llibertat” el concert-espectacle que l’artista Lídia Pujol oferirà aquest dissabte a les 8 del vespre a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, la mateixa Lidia Pujol apuntava que el fil conductor de l’espectacle és aquest desig de buscar relacions humanes no competitives.(àudio)

L’espectacle de Lídia Pujol tancarà dissabte el programa d’actes de la jornada central de la commemoració dels 100 anys de les intervencions de l’Institut d’Estudis Catalans a Olèrdola. Es podran escoltar cançons com “He mirat aquesta terra”, el poema de Salvador Espriu musicat per Raimon; o “Hi ha gent” de Joan Vergès. Tal i com indica Lídia Pujol, són lletres que ens conviden a posar en joc una mirada des del cor.(àudio)

Lídia Pujol també avança que interpretarà cançons del disc “Conversando con Cecília”. I és que Cecília li ha permès a Pujol “expressar-se personalment”.(àudio)

Lídia Pujol estarà acompanyada per Dani Espasa, al teclat;  Pau Figueres, a la guitarra;  Miquel Àngel Cordero, al contrabaix; i Maryal Ayats, al violoncel.

L’entrada és gratuïta i l’aforament s’ha limitat a 200 persones, amb reserva prèvia exclusiva online

Escolta l'entrevista a Lúdia Pujol, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions