Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seminari dedicat a la veu aquest divendres al Centre Cívic La Xarxa de Moja

L’organitza el voluntariat lector del Festival EVA i anirà a càrrec d’Anna Mallofré

dimecres 09 novembre 2022

 

Treballar la veu per afavorir l’expressió d’un mateix és el propòsit de la formació “Jo, el meu cos i la meva veu: som un”. Així ho resumia Anna Mallofré, la formadora que conduirà aquest seminari programat aquest divendres a la tarda al Centre Cívic La Xarxa de Moja. El seminari l’organitza el voluntariat lector del Festival En Veu Alta(EVA) i se centrarà en el treball de la veu com a eina d'evolució i millora personal. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Anna Mallofré destaca que en el seminari es treballarà “la possibilitat d’expandir la veu des d’un mateix”.(àudio)

Aquest seminari formatiu  de 4 hores s'oferirà en 2 dies diferents: divendres 11 de novembre  a Moja; i dissabte 12 de novembre a Pradell de la Teixeta. Mallofré recorda que la veu és el canal d’expressió que tenim per connectar-nos amb l’entorn. Per això assenyala que si no ens cuidem, també es reflecteix en la veu (àudio)

El seminari serà pràctic i abordarà l'anatomia de la veu a través d'exercicis corporals per reconèixer el cos com a instrument. Es practicaran exercicis de respiració, cos, so, moviment i veu perquè els participants  retrobin la seva veu “natural i lliure, sent conscients de les capacitats naturals i contribuir a la millora de la veu i l'expressió”.

Anna Mallofré avança un exercici que recomana perquè cadascú tingui cada dia un temps per estar una mica amb si mateix. Es tracta de ser conscients de la pròpia respiració, sense presses, tant en aixecar-se del llit com a l’hora d’anar a dormir. (àudio)

El seminari al Centre Cívic La Xarxa s’ha programat en horari de 5 de la tarda a les 9 del vespre. El taller té un cost de 15€ (13€ amb carnet Cisterna) i és gratuïta pels convidats que ja hagin participat alguna vegada a les lecturestant si van ser presencials o bé enllaunades.

Més informació i inscripcions aquí

Escolta l'entrevista a Anna Mallofré, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions