Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Francesc Ferrer guanya la 6a edició de la cursa d’orientació solidària “Vallmoranta”

La prova ha comptat amb 450 participants i s’estima que la recaptació per la Marató serà de prop de 4.500€

dilluns 21 novembre 2016

Francesc Ferrer, de l’equip Fuby, ha guanyat la 6ª edició de la cursa d’orientació solidària “Vallmoranta” que se celebrava dissabte al matí enmig d’una gran participació. Prop de 450 inscrits feien que la prova es mantingui com un referent al país dins d’aquesta modalitat de curses. La segona posició de la cursa llarga va ser per a l’equip Priorat Montsant format per Lluís Saladié i Roger Moras, mentre que Roger Solé i Pol Ràfols, de l’escola esportiva CERRR-COC, assolien la tercera posició. En la categoría femenina, les guanyadores  van ser Laia i Neus Gil, del Gil Clap, mentre que en la categoria mixta es va fer amb el primer lloc l’equip format per Laura Serra i Pau Ventura. Els primers classificats en la categoria local van ser Kenneth Colell i Maritxell Martell.

En la cursa curta, les tres posicions capdavanteres van ser per a Xavier Sánchez i Foix Sánchez; Xavier Freixenet i Tània Ruiz; i Manuel Torres. El primer equip local va ser el format per Joan Carles Sánchez i Adrià Sánchez Miquel.Vallmoranta2.jpg

El director tècnic de la prova, Josep Ventura, es mostrava satisfet pel funcionament de la prova. (àudio)

La participació en les dues curses va estar força equilibrada. El treball de la Vallmoranta per difondre les curses d’orientació s’ha anat notant any darrera any i en aquest 2016 la cursa curta era “com va ser la cursa llarga de la primera edició. (àudio)

Tot i que encara falta tancar el balanç econòmic, Josep Ventura anticipava que calcula que es podrien destinar a La Marató aquest 2016 una quantitat propera als 4.500 euros. En to crític, Ventura també feia notar que aquest 2016 s’havia detectat una devallada en la participació d’equips del poble. (àudio)

La Vallmoranta s’ha fet un lloc entre les proves d’orientació al país. Atrau a participants de nivells ben diferents, incloent atletes que estan al màxim nivell en aquesta disciplina. Entre els inscrits hi havia aquest any Edu Vizcaya, cartògraf esportiu que es dedica a fer mapes d’orientació i que ha estat sotscampió d’Espanya. El mateix Vizcaya lloava la Vallmoranta per la seva organització , la motivació soldària i el nivell del recorregut. (àudio)

La Vallmoranta va oferir a la Sala una paella popular on es van reunir més de 200 participants, arrodonint una jornada que agermanava esport, coneixement i difusió del territori i solidaritat

Escolta l'entrevista a Josep Ventura i Edu Vizcaya, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions