Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Francisco Sánchez Balbín és el nou president del Base Olèrdola

En les eleccions celebrades divendres la seva candidatura es va imposar a l’equip liderat per Josep Lluís Martínez
Paco Sánchez Balbín és l'actual entrenador del Cadet B
Paco Sánchez Balbín és l'actual entrenador del Cadet B

dimecres 30 octubre 2019

 

Prenent el relleu a Josep Maria Sánchez Cruz, que no optava a la reelecció,  Francisco Sánchez Balbín va ser escollit divendres nou president del Base Olèrdola. Es va imposar per 51 vots a 17 a la candidatura encapçalada per Josep Lluís Martínez. La nova Junta l’acaben de completar Jaume Segura com a secretari, Alejandro Sánchez com a tresorer i David Ortega com a vocal.

Un dels propòsits de la nova junta és ampliar i millorar l’àrea social, creant un comitè de famílies. La nova estructura esportiva es basa en un mateix model d’entrenament per a tots els equips, adaptant-los a les seves característiques,  i una estructura encapçalada per un director Esportiu i els coordinadors de Futbol 11 i  Futbol 7. En l’àrea institucional es vol millorar la relació amb l’Ajuntament i potenciar la cerca de patrocinis, amb el propòsit de poder disposar de conserge i de secretari/a per atendre les famílies.

En les eleccions de divendres tenien dret a vot 125 socis. En aquest temporada el Base Olèrdola compta amb 11 equips federats, quatre menys que la temporada passada.

Document Actions