Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Frenètic cap de setmana pels 3 grups de Carnaval d’Olèrdola

Els tres grups del municipi coincidiran en les rues de Segur, Calafell platja, els Monjos i Calafell poble
Comparsa del grup de Moja
Comparsa del grup de Moja

divendres 05 febrer 2016

Comencem un cap de setmana ben farcit d’activitat de Carnaval al carrer, amb rues al Penedès que comptaran amb la presència dels grups del municipi. Des d’aquest divendres al vespre i fins diumenge a la tarda, els grups de carnaval de Moja i de Sant Pere Molanta acumularan fins a 6 rues. El de Sant Miquel 5. Els tres coincidiran en les rues de Segur de Calafell, Calafell platja, els Monjos i Calafell poble.

La primera de les cites és aquest vespre de divendres al Vendrell.  A partir de les 19:30, començarà la rua des del Camp d’esports. Entre els grups participants hi haurà “El paradís de Chaac” de Moja i “Molanta Up”, de Sant Pere Molanta. Per la nit, a partir de les 9, aquests dos grups també participaran en la rua de Segur de Calafell, que també comptarà amb la presència del grup “Tots per un” de Sant Miquel d’Olèrdola.

Dissabte a la tarda participaran en la rua de Cunit el grup de Moja. Opten per Cubelles els grups de Sant Miquel i de Sant Pere Molanta. On sí que tornen a coincidir les tres agrupacions de Carnaval del municipi és a la rua de Calafell platja, programada a partir de els 10 de la nit de dissabte.GrupStMiquel.jpg

Diumenge a les 12 del migdia, l’epicentre del Carnaval al Penedès es trasllada fins a la rua dels Monjos. Entre les 30 carrosses i comparses inscrites hi figuren les tres del nostre municipi, en el que s’ha convertit pel seu horari en una de les rues més multitudinàries i familiars del carnaval a la comarca. Per la tarda, a les 5, els tres grups d’Olèrdola també contribuiran a donar ritme i color a la rua de Calafell poble.

El grup de Sant Pere Molanta és un dels més nombrosos, amb 220 inscrits. Manel Zapater assenyalava que això comporta haver de salvar reptes logístics.(àudio)

Des de la carrossa de Moja, Toni Ràfols feia notar que cada any les propostes dels grups són més sofisticades i les carrosses contenen enginys amb més elements mòbils.(àudio)

El grup de Sant Miquel es presenta aquest any amb “Déus del desert”, una fantasia que s’inspira en referències egípcies i àrabs, segons descrivia un dels responsables del grup “Tots per un”, Xavier Arnabat”.(àudio)

Després d’aquest intens cap de setmana de rues, els grups d’Olèrdola hauran de recuperar forces per afrontar la setmana que ve les rues de carnaval programades al municipi. Dissabte al vespre tocarà el torn de la rua de Moja,  diumenge al matí s’ha programat la 1a Rua de Sant Miquel d’Olèrdola i a la una del migdia pren el relleu la rua de Sant Pere Molanta.CARNAVALSPM.JPG

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions