Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gags d’humor i cançons de La Trinca a la Trobada d’Olèrdola amb “ABO Show”

L’actuació, amb entrada lliure, s’ha programat a les 22:30h del dissabte 19 de maig al conjunt monumental d’Olèrdola

dimecres 09 maig 2018

Van participar en el programa de TV3 “Buscant La Trinca” i dos d’ells van ser-ne finalistes , però no imiten a ningú. La seva proposta és un espectacle teatral “que equilibra gags d’humor d’autoria pròpia i la defensa d’algunes de les cançons més emblemàtiques del repertori de La Trinca”. Així ho explicava un dels integrants dels ABO Show, en Benjamí Conesa, que destacava que el seu espectacle és un homenatge a La Trinca que aconsegueix reunir a un auditori molt divers, integrat per admiradors del trio de Canet de Mar però també per públic jove que connecta amb les cançons de La Trinca a través dels ABO Show.

Els ABO Show són un dels continguts destacats de la 38a Trobada d’Olèrdola. Actuaran al conjunt monumental el dissabte 19 de maig, a partir de les 22:30h, amb entrada lliure. Dalt de l’escenari, els tres integrants dels ABO Show,(Antonio del Valle, Benjamí Conesa i Òscar Monclús) oferiran prop de dues hores d’espectacle que combinaran escenes còmiques sobre la seva vida i l’impacte que els hi va suposar participar en el programa, amb la interpretació de cançons de la Trinca que ja han passat a formar part de la memòria festiva del país.

La trajectòria dels ABO Show va començar el juliol de 2010, quan el Benjamí i l’Antonio responien a la proposta de l’Òscar de fer una breu actuació interpretant cançons de la Trinca en una petita orquestra de Mora de l’Ebre que tenen els pares de l’Òscar. L’espectacle va anar creixent i el que va ser una actuació puntual es va convertir en un muntatge estable. Estan a punt  de començar la novena temporada, han fet gairebé 100 actuacions i han voltat per tot el país fins arribar a Olèrdola per la Trobada. (àudio)

Benjamí Conesa indica que en l’espectacle  s’equilibra la part teatral dels gags d’humor amb la interpretació de cançons de La Trinca. (àudio)

Els ABO Show fan notar que moltes de les cançons de la Trinca són vigents per a apropar-nos a l’actualitat del país. Només cal pensar en “La faixa”. I troben a faltar grups que s’aproximin des de l’humor a la situació de viu el país, tal i com va fer la Trinca durant les dècades dels 70 i 80.(àudio)

Pots consultar la programació de la Trobada clicant aquí

Escolta l'entrevista a Benjamí Conesa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions