Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gairebé 230 inscrits en la cursa 10K i 5 k de Moja

Raul Mata i Yolanda Ruiz s’imposaven en els 10 quilòmetres i Oriol Vilaplana i Berta Estragués guanyaven la cursa de 5

dijous 03 desembre 2015

Prop de 230 atletes van inscriure’s en la 4a edició de la cursa 10K i 5 K de Moja que diumenge se celebrava sota l’organització de l’entitat Esportiu Zona Moja. La coincidència amb una altra prova que es feia a Vilafranca va condicionar la participació de més atletes, si bé al final es van superar els 200 participants. La dada estaria encara per sobre del que en els dies anteriors esperava l’organització, segons destacava Juan Mancebo, director tècnic de la prova.(àudio)

Raul Matas, del Runners Puigdàlber,  guanyava la cursa 10k amb un temps de 35 minuts i 4 segons. El segon classificat va ser Francesc Paton, del Fondistes Penedès, amb una marca de 35 minuts i 55 segons. Carlos Gonfaus, del Jaf Berga, e sfeia amb el tercer lloc amb un temps de 36:31. En l’apartat femení va guanyar Yolanda Ruiz, de l’Esportiu Penedès, amb un temps de 42:31. Segona va ser Carme Auñon i tercera arribava  Mònica Monfort. Juan Mancebo feia notar que Matas, el guanyador de la 10k, està en una gran forma, com així ho demostra la distància que va obtenir respecte el segon classificat.(àudio)

La cursa 5 k va ser guanyada per Oriol Vilaplana, del Miostaf, amb un temps de 17 minuts i 8 segons. Segon va ser David Gonzalo, a quatre segons, i tercer es va classificar Cesar Suñe, aturant el cronòmetre als 17minuts i 40 segons. Les tres primeres classificades de l’apartat femení van ser en la prova de 5K: Berta Estragués, de Manresa;  Rebeca Rosales, del Terraesport; i Monica Alcaraz, del Berga.

Juan Mancebo indica que intentaran que l’any que ve no hi hagi coincidència amb altres curses. (àudio)

L’organització ha volgut fer un agraïment públic a la cinquantena  e col·laboradors que havien fet possible aquesta quarta edició de la cursa. També han valorat positivament que el poble s’hi ha implicat a la prova, ja sigui aportant participants a la cursa o bé seguint-la com a espectadors.

Document Actions