Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gairebé un miler d’infants participen al Conjunt d’Olèrdola en les Festes escolars de " Viu el parc"

L’activitat es realitzava de dimarts a dijous passat i també va comptar amb alumnes 5è de l’escola Circell

dimecres 02 desembre 2015

Redacció/ACER

De dimarts a dijous passades desenvolupaven les Festes escolars del programa Viu el parc del Parc del Garraf, Olèrdola i el Foix al Conjunt monumental d'Olèrdola. Gairebé un miler d'alumnes de les escoles d'Avinyonet del Penedès, Begues, Canyelles, Castelldefels, Gavà, Moja, Sant Pere de Ribes, Olivella, Sitges i Vilanova i la Geltrú feien una visita a l'entorn i realitzaven activitats i tallers.Montse López, de l’empresa ACER i coordinadora de “Viu el parc”, mostrava la satisfacció dels organitzadors per l’assistència assolida.(àudio)

El dimarts, 24 de novembre, el Conjunt monumental d'Olèrdola va acollir, en un dia un xic fred de bon matí caracteritzat per un sol tímid, el primer dels tres dies de Festa escolar Viu el parc dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix. Durant tota la jornada, els 277 escolars de 5è de primària de les escoles de Sant Pere de Ribes gaudien de les activitats de natura a càrrec d'ACER, els jocs d'enginy de Guixot de 8, el taller "Fes la mascota del parc" de Jumping Clay i l'actuació de cloenda de Rah-mon Roma. El propòsit era el d’apropar el coneixement dels parcs de manera molt amena.(àudio)

L'endemà, dimecres 25 de novembre, sota l'escalf d'un sol més càlid, 342 alumnes de les escoles de Sitges i Gavà s'han desplaçat fins al Conjunt monumental d'Olèrdola per participar també de les propostes de la Festa escolar d'enguany. Finalment, el dijous 26 de novembre les escoles d'Avinyonet del Penedès, Begues, Canyelles, Castelldefels, Olèrdola (Moja), Olivella i Vilanova i la Geltrú ens han acompanyat. En aquesta ocasió, 344 alumnes han pogut realitzar les activitats de natura i lleure, els tallers i gaudir amb l'actuació de cloenda. Aquesta vegada sí, el dia ha estat radiant. Com a novetat, aquest any les escoles van comptar amb una sessió d’educació ambiental als seus centres abans de la festa.(àudio)

El programa cultural i de lleure Viu el parc és promogut per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i gestionat per ACER.

Escolta l'entrevista a Montse López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions