Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gastronomia, música i jocs es donaran la mà aquest dissabte en el 5è MojaTast

A la plaça de l’Església de 19.00 a 22.00h, amb la música de “Gina & The Tonics” i zona de jocs a la plaça Tedeum

dilluns 18 setembre 2023

Sota l’organització de l’Ateneu Mogenc i la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest dissabte tindrà lloc la 5a edició de la fira MojaTast. El funcionament es manté respecte les edicions anteriors i la principal novetat és que la zona de jocs passarà a estar ubicada a la plaça Tedeum, per així disposar de més espais a la plaça de l’Església per a zona de taules de la fira i poder viure amb comoditat el Mojatast. Així ho assenyalava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola la secretària de la Junta de l’Ateneu Mogenc. Esther Nogué.(àudio)

Des de les 7 de la tarda i fins les 10 de la nit es podran degustar productes mogencs i de proximitat, amb un espai de tapes calentes cuinades al moment de la mà de Josep Maria Neyra en el punt de tapes calentes de Xarcuteries Anton.  En aquesta edició es degustaran  productes d'empreses d'àmbit local i de proximitat: Mitjans, Anton, Caves Hill, Mulet Viticultors ,Olivella Galimany, Forn Rius, La Granja . El grup Gina & The Tonics amenitzaran la vetllada amb la seva música, entre les 19.30 i les 21.00h.

El MojaTast compta amb la col·laboració especial d'Euroselecció ,que fa possible degustar els vins i caves en copes Riedel, reconegudes mundialment per la seva alta qualitat.

A l’espai de jocs de la plaça Tedeum es disposaran  de jocs gegants tradicionals de fusta d'Eventiart,  amb els seus monitors especialitzats i reforçats per alguna de les monitores de l'esplai de l'Ateneu. Esther Nogué explicava que el funcionament de la fira serà semblant al d'altres anys. Es posaran a la venda uns tiquets per un import de 10 € que inclouran: un aperitiu, dues tapes (una de freda i una de calenta), una beguda i uns postres. També hi haurà tiquets de repetició de beguda a 2 € (excepte aigua a 1€) i de tapes a 3 €. (àudio)

Les copes tindran un dipòsit de 5 € que seran retornats al fer la devolució de la copa. Als socis de l’Ateneu, en comprar un tiquet se'ls obsequiarà amb un tiquet de repetició de beguda. Cal recordar-ho al comprar el tiquet i limitat a una unitat de repetició per soci.

El MojaTast és una de les activitats anuals organitzades per l’Ateneu que més públic reuneix i que assoleix el propòsit de “fer poble”(àudio)

En cas de pluja o mal temps l’activitat no es suspendria i es traslladaria a l’interior del   Local Nou de Moja.

Escolta l'entrevista a Esther Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions