Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gatzara Country d’Olèrdola es constitueix com a entitat

Organitzen dues sessions de ball per setmana a Sant Pere Molanta

dimarts 30 desembre 2014

Ballar country és una opció de lleure que es pot fer de manera continuada a Olèrdola. El grup de country sorgit com a activitat del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta s’ha anat consolidant i creixent. En els darrers mesos han participat en actes festius del municipi i han registrat l’entrada de nous integrants, de totes les edats. Per estabilitzar el grup, han donat el pas de constituir-se com a entitat, amb el nom de “Gatzara Country Olèrdola”. Un dels seus membres, Xavier Vallès, explicava que ser entitat els permet tenir seguretat jurídica a l’hora de participar en actes.(àudio)

Actualment, el Gatzara Country el formen una quarantena de persones. El nom ens recorda que les sessions les van iniciar al Centre Cívic Gatzara, de Sant Pere Molanta. Allà continuen programant les classes d’iniciació, de les 8 del vespre a dos quarts de 10 de la nit. Els divendres també organitzen sessions de perfeccionament, en el mateix horari, però a la Sala de la Societat.(àudio)

L’entitat recomana a tothom provar de fer country. S’exercita el cos i la ment i és una manera agradable de fer lleure en grup.(àudio)

Les persones interessades poden provar-ho els dilluns, a les 8 del vespre, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Xavier Vallès, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions