Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Generalitzats elogis a la Muntanyeta com a escenari de la Final Nacional de Cros de Catalunya

Èxit de l’esdeveniment, amb la participació aquest diumenge de gairebé 1.200 atletes i l’assistència de 3.000 persones

dilluns 26 febrer 2018

La Final Nacional de cros escolar de Catalunya s’ha celebrat aquest diumenge a la finca municipal de la Muntanyeta d’Olèrdola enmig d’un gran èxit organitzatiu i de participació. Prop de 1.200 atletes, provinents d’arreu de Catalunya,  participaven en les curses programades, des de juvenils a benjamins. L’esdeveniment l’organitzava el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i l’Esportiu Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. Entre els prop de 3.000 assistents i els organitzadors, eren generalitzats els elogis per les característiques de la Muntanyeta com a espai natural polivalent del tot adequat per a acollir un atractiu circuit de cros.

Oriol Marcé, subdirector general Activitats Esportives i Infraestructures de la Generalitat, qualificava la Muntanyeta com a indret preciós i lloc ideal per a fer aquest cros. Marcé posava l’accent en la bona feina dels Jocs Escolars de Catalunya per a potenciar els valors entre els infants i joves del país.(àudio)

Pep Besolí, director del Consell Esportiu, no ocultava la seva satisfacció pel bon funcionament de la Final de Cros i reiterava que la Muntanyeta era el millor lloc de la comarca per a acollir una prova d’aquestes característiques.(àudio)

La presidenta del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, Anna Doblas, feina notar que feia més de 30 anys que no s’acollia un cros a la comarca amb una participació tan elevada. Doblas agraïa la feina de famílies, escoles i clubs implicats en l’organització i   considerava que el traçat i les característiques de l’espai permetien “recuperar l’essència del cros”.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, subratllava que la d’aquest diumenge també havia estat una gran jornada per a promocionar el municipi i els seus atractius entre els visitants acollits d’arreu de Catalunya.(àudio)

Sadurní recordava que l’Ajuntament d’Olèrdola projecta la posada en funcionament a la Muntanyeta d’un circuit estable de running. El regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola també posava en valor que la matinal d’atletisme d’aquest diumenge a la Muntanyeta també havia comptat amb un gran nombre de famílies de la comarca i del municipi, que no es van voler perdre aquest esdeveniment que marca l’inici de les finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Pep Besolí, Anna Doblas, Oriol Marcé i Pere Sadurní clicant aquí

Document Actions