Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent gran d’Olèrdola, Cornellà, Artés i Vilanova del Camí han compartit caminada aquest dijous

La sortida començava a Moja i finalitzava amb un dinar i ball al local Rossend Montané de Sant Miquel

divendres 15 març 2019

 

Més de 200 persones han participat aquest dijous en la caminada del cicle “A cent cap als cent” que s’ha celebrat a Olèrdola. La marxa a peu reunia membres d’entitats de gent gran d’Artés, Cornellà de Llobregat, Vilanova del Camí i dels tres casals d’avis del municipi d’Olèrdola.

La caminada s’iniciava des de la zona esportiva de Moja i finalitzava a Sant Miquel. Els 7 quilòmetres de recorregut han permès conèixer una mostra del patrimoni natural, històric i paisatgístic d’Olèrdola, com la masia de Can Castellví, els forns de calç o les Balmes de la Vall.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; i la regidora de gent gran , Arantxa Torres, van participar d’aquesta tercera sortida d’aquest grup de caminades que promou la Diputació de Barcelona. Ramírez assenyalava que el programa permet conèixer espais naturals d’arreu de la demarcació. En el cas d’Olèrdola, també ha facilitat que gent gran de diferents pobles d’Olèrdola puguin compartir activitats.(àudio)

Una de les veïnes d’Olèrdola que va fer la caminada, Lola Rofes, apuntava que la caminada permetia conèixer gent.(àudio)

Macela Rafort i Emilia  Cruz, de Cornellà, explicaven que caminades com aquestes el hi “donen vida” i serveixen també per posar-se a prova.(àudio)

Des de Vilanova del Camí, en Carmelo Torregrossa posa l’accent en què aquestes caminades faciliten que la gent gran pugui conèixer diferents espais naturals tot fent salut .(àudio)

Per Lluís Reig, d’Artés, és interessant participar en les caminades perquè així poden conèixer indrets que potser no visitarien. (àudio)

El guia de la caminada, Josep Anton Pérez, de l’empresa Tríade, explicava que us buscava despertar l’interès perquè els visitants tornin a Olèrdola.(àudio)

La jornada de germanor de la gent gran d’aquests quatre municipis finalitzava amb un dinar i ball a l’interior del local Rossend Montané.

Escolta les entrevistes fetes per Canal 20-Ràdio Olèrdola clicant aquí

Document Actions