Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gerard Gil i Ester Moya guanyen la 17a cursa de muntanya Castell d’Olèrdola

La bona organització marca una prova que enguany retrocedeix en participació, amb 78 inscrits
La classificació d'atletes locals l'encapçalava Jordi Gómez
La classificació d'atletes locals l'encapçalava Jordi Gómez

dimecres 26 octubre 2016

Aquest diumenge al matí ha tingut lloc la 17a cursa de muntanya Castell d’Olèrdola. La d’aquest any ha estat una prova que ha evidenciat de nou la qualitat organitzativa de l’esdeveniment esportiu pels serveis que s’ofereixen als atletes, però també s’ha posat de manifest un descens  de participació que es va mantenint com a tendència en els darrers anys. El propòsit  més optimista era el d’aproximar-se als 200 inscrits, però la xifra final va restar força lluny. Van acabar sent 78 les persones inscrites, convertint-se en el registre més baix de participació des de que el club BTT “El bressol” va assumir l’organització de la pujada al castell, l’any 2010. Manel Suero, intregrant de l’organització, assenyalava aquesta baixada de participants però posava l’accent en què els atletes van marxar satisfets i que la prova es va desenvolupar sense incidències, amb normalitat i enmig d’un bon ambient. (àudio)

La cursa suavitzava el seu recorregut i passava a tenir 12 quilòmetres, evitant la dura pujada per la font de l’Ametlló. La prova la va guanyar Gerard Gil, de l’Anoia, amb un temps de 51 minuts i 55 segons. L’olerdolenc Jordi Gómez, de l’Atletisme Vilafranca,  va ser segon, amb un temps de 53 minuts i 21 segons;  mentre que completava el podi Andrés Barbreo, del Can Mercader, amb un temps de 54 minuts i 46 segons. En l’apartat femení el triomf se’l va emportar Ester Moya, amb un temps d’una hora i 12  minuts. Raquel Merchan va ser segona amb una hora i 17 minuts i tercera es classificava Blanca Tejedor, amb una hora i 21 minuts.

La coincidència amb altres curses i inclús amb altres esdeveniments socials, com la festa dels Súpers, s’entén que hauria pogut influir en la baixada de participació.(àudio)

A nivell organitzatiu també s’ha valorat com un encert concentrar els serveis que s’oferien i tota l’àrea de recepció als participants gràcies a l’obertura del nou sector de la Plana de Moja. (àudio)

Les classificacions  detallades es poden consultar a la web manjisoft.com

Document Actions