Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gràcies al Bibliobús arriba a les escoles d’Olèrdola "El pirata Tastacirc"

A l'escola Circell l’espectacle s’ha programat aquest dijous i a l’escola Rossend Montané dijous de la setmana que ve
Imatge de l'espectacle de l'any passat, a Sant Pere Molanta
Imatge de l'espectacle de l'any passat, a Sant Pere Molanta

dimecres 07 novembre 2012

 

 

Els bibliobusos organitzen cada any una campanya de foment de la lectura que inclou la programació d’espectacles d’animació infantil que es porten a les escoles. En el cas del bibliobús el Castellot, que és el que cada quinze dies fa estada a Moja  i a Sant Pere Molanta, l’espectacle és “El Pirata Tastacirc” a càrrec de la companyia Tot Circ. A l’escola Circell de Moja es podrà veure aquets dijous, a un quart de quatre de la tarda, i a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta s’ha programat dijous de la setmana que ve a tres quarts de 3.

A partir de l'espectacle s'anima els infants a interessar-se pels pirates, personatges que la literatura infantil ha convertit en protagonistes d'històries fabuloses, força allunyades de la seva   realitat històrica. En el cas dels nois i noies més grans se'ls invita a aprofundir en la pirateria i a interessar-se pels vestigis d'aquesta realitat als nostres pobles costaners.

Bernadette Hortal, directora del bibliobús El Castellot, indica que en els municipis on s’ha representat, el muntatge ha tingut una gran acceptació.(àudio)

La campanya de foment de la lectura, amb aquest element central de l’actuació a les escoles, té un efecte positiu i fa que més persones arribin a conèixer el servei del bibliobús.(àudio)

A Olèrdola, el bibliobús té uns usuaris fidels que poden gaudir dels serveis d’aquesta biblioteca ambulant. Bernadette Hortal també recorda que els usuaris poden sol·licitar llibres del conjunt de la xarxa de biblioteques de la Diputació(àudio)

Abans de finalitzar l’any, el bibliobús s’instal·larà a Moja els dijous 8 i 22 de novembre, de 4 a 7 de la tarda, a la plaça de l’Església. A Sant Pere Molanta hi serà els dijous 15 i 19 de novembre i dijous 13 de desembre, també en horari de 4 a 7 de la tarda.

Més informació a http://bibliotecavirtual.diba.cat/campanya-busos

Document Actions