Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran ambient de germanor en la caminada de Moja a Montserrat

A petició de participants, es valorarà un possible canvi d’horari i de dates per la propera edició

dilluns 11 juny 2018

La caminada de Moja a Montserrat vivia aquest cap de setmana una nova edició. El 9è memorial Joan Canela reunia a 90 inscrits, dels quals una vuitantena assolien completar tot el recorregut i arribar a Montserrat diumenge al matí. Enrere quedaven prop de 45 quilòmetres, iniciats dissabte a la tarda amb l’animada sortida des de la plaça de l’Església. Un dels organitzadors, Oriol Díaz, oferia un balanç positiu de la caminada per la xifra d’inscrits i pel gran nivell de responsabilitat dels caminaires.  (àudio)

No totes les persones inscrites tenen l’objectiu de completar íntegre el trajecte. Es donen casos de participants que volen fer una part del recorregut o bé acompanyen el gruix de caminaires fins a l’aturada a sopar , a Ca l’Avi. (àudio)

Aquest any, una de les novetats més rellevants va ser la possibilitat de formalitzar on-line les inscripcions, a través de la pàgina web de Correm per la terra. Als participants se’ls demanava opinió i propostes de millora, per així intentar oferir una caminada adaptada al màxim a les inquietuds dels participants. Oriol Díaz avançava que, a partir d’aquestes opinions recollides, preveuen valorar per la propera edició un possible canvi de dates i d’horari.(àudio)

Com és habitual, en tornar a Moja els caminaires van compartir un esmorzar que va evidenciar la germanor que presideix aquest esdeveniment.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions