Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran ambient de germanor en la celebració del 8è aniversari del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

Hi van participar un centenar de socis i es van recaptar més de 300 euros a benefici de la Marató de TV3
La festa va acabar amb un ball
La festa va acabar amb un ball

dilluns 18 novembre 2013

El bon ambient era palpable aquest passat divendres a la tarda durant la commemoració del 8è aniversari del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. La celebració tenia com a centre un dinar que s’oferia de forma gratuïta als socis a la Sala de la Societat de Sant Pere. També es va gaudir d’una audició de la Coral del Casal d’Avis i d'una exhibició del grup de country, per acabar amb un animat ball.

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, subratllava que el Casal d’Avis ha assolit molta participació en les activitats que organitza. (àudio)

Torres destaca que des de l’Ajuntament se segueix mantenint el nivell de suport a les entitats de gent gran d’Olèrdola.(àudio)

La dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret, posa l’accent en la consolidació del Casal i en la seva empenta, assolint ja la xifra de 180 associats.(àudio)

Un dels integrants de la Junta del Casal, Jaume Hill, definia que el Casal d’Avis ara passa per un moment molt dolç, rebent una gran resposta dels associats en les activitats que es proposen.(àudio)

Durant el dinar es van poder recaptar més de 300 euros a benefici de la Marató de TV3. Aquest dimarts a les 6 de la tarda, vinculat a la Marató, el mateix Casal d’Avis acollirà una xerrada sobre els objectius de la Marató d’aquest 2013.

Al Casal també s’hi fa aquests dies un curs d’iniciació a la informàtica. Els dimecres assaja la Coral de 6 a 7 de la tarda i el grup de country ho fa el mateix dia, en horari de 8 a 10 del vespre.

Escolta les entrevistes fetes per Canal 20-Ràdio Olèrdola durant la celebració de l'aniversari, clicant aquí

 

Document Actions