Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran diversitat de treballs en l’exposició de manualitats del Casal d’Avis de Sant Miquel

La mostra volia ser també una invitació perquè la gent gran del poble s’animi i participi en activitats al Casal d’Avis

dimecres 14 octubre 2015

Per tercer any consecutiu, dins de la programació de la Festa Major de Sant Miquel  d’Olèrdol,  s’ha pogut veure una mostra de treballs fets per gent gran que participen en el taller de manualitats del Casal d’Avis de Sant Miquel. Aquest any era evident la diversitat de tècniques utilitzades per a fer les peces exposades, incloent tècniques que en molts casos parteixen de la reutilització de materials, tal i com destaca una de les autores dels treballs, la Clara Serrano. (àudio)

Les peces estaven exposades durant el cap de setmana i fins dilluns al vespre. En la majoria dels casos es mostraven objectes pensats per ser regalats. Amb tot, tampoc es descartava la venda si els visitants hi estaven interessats. (àudio)

Pel Casal d’Avis, la mostra també es convertia en una invitació perquè la gent gran del poble s’impliqui i participi en les activitats que es fan al Casal.(àudio)

El taller de manualitats està actiu els matins de dimecres i divendres, de dos quarts de 10 a dos quarts de 3. El Casal d’Avis, amb seu al Local Rossend Montané,  resta obert dues tardes a la setmana, en horari de 5 a 8, també els dimecres i divendres.

Escolta l'entrevista realitzada a Clara Serrano, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions