Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran implicació de les famílies en la 3a Fira Solidària de l’escola Rossend Montané

La fira s’ha fet de dimarts a dijous i ha permès recollir aliments per a famílies necessitades

divendres 05 desembre 2014

La 3a Fira Solidària de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ha comptat amb una gran implicació de les famílies. Des de dimarts i fins aquest dijous, el vestíbul de l’escola s’ha omplert durant l’horari d’obertura de la fira, tant els matins com per les tardes. Els alumnes de tots els cicles de l’escola oferien les manualitats que havien elaborat, a canvi de “molantes”. Els “molantes” és la moneda de l’escola que es podia obtenir després de lliurar aliments. Aquests aliments recollits es faran arribar a les famílies necessitades del municipi, a través de l’Ajuntament.copy_of_Fira2.JPG

Una de les novetats aquest any és que en la Fira també hi han participat els alumnes de l’escola bressol El Pàmpol, que aquest curs ocupen un dels espais de l’escola.

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, avançava que havien recollit una mica més d’aliments que en els altres dos anys anteriors.(àudio)

Per l’escola, l’activitat suposa treballar diferents àrees a més de comportar el valor afegit de fer que els infants s’acostumin “a fer les coses per compartir”.(àudio)

Abans de tancar-se la fira, dijous a la tarda, el poc material que quedava a les taules ja indicava que la iniciativa havia estat tot un èxit. Les famílies tenien l’estímul de participar en una activitat de l’escola, de caràcter solidari i que implicava directament els seus fills. Un dels pares de l’escola, Joan Giménez, considerava que la fira era una bona iniciativa.(àudio)

Les famílies assenyalen que els seus fills, amb el treball fet aquests dies en motiu de la fira, són conscients de la seva finalitat solidària.(àudio)

La setmana que ve es detallarà el recompte dels aliments recaptats i es concertarà la visita de representants de l’ajuntament a l’escola per a procedir a l’acte de lliurament del material recollit.Fira3.JPG

Escolta les entrevistes de valoració de la Fira, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions