Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran implicació del Grup de Joves en l’organització de la Festa Major de Sant Pere Molanta

Participen en els preparatius del conjunt de la Festa i assumeixen l’organització d’actes com el Concert Jove de dissabte, amb La Traca
Carles Solé, membre del Grup de Joves de Sant Pere Molanta
Carles Solé, membre del Grup de Joves de Sant Pere Molanta

divendres 13 agost 2021

De la mà de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, el Grup de Joves participa en l’organització del conjunt de la Festa Major del poble. A més d’implicar-se en la resta d’actes, de manera directa tenen cura d’una bona part de propostes adreçades a un públic juvenil o familiar, com el torneig de tennis taula de dissabte al matí, el Concert Jove de dissabte a la nit o l’espectacle infantil de diumenge a la tarda. Carles Solé, un dels integrants del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, explicava que malgrat les dificultats presents aquest 2021 s’havia assolit l’objectiu d’oferir un programa perquè en gaudís el poble.(àudio)

El torneig de tennis taula no registra canvis en el seu funcionament. Es realitzarà dissabte a l’interior de la sala, a partir de les 10.30h, amb obertura d’inscripcions mitja hora abans. El canvi més rellevant es registra en el Concert Jove, que protagonitzarà La Traca a partir de les 22.30h D’entrada, en compliment de les mesures per combatre la COVID-19, acabarà just quan en altres anys començava la Nit Jove.(àudio)

Per anunciar la Nit Jove de la Festa Major de Sant Pere Molanta el Grup de Joves havia fet habitualment un gran desplegament de propaganda arreu de la comarca. Aquest any el format no ho fa necessari perquè el conjunt de la festa, incloent aquesta Nit Jove, està concebuda perquè la puguin gaudir el poble i el municipi .(àudio)

Dins la Festa Major de Sant Pere Molanta d’aquest 2021, el Grup de Joves també assumeix l’organització de l’espectacle infantil que Jordi Tonietti oferirà, diumenge  a les 6 de la tarda, a la pista.

Escolta l'entrevista a Carles Solé, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions