Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les jornades de portes obertes del Centre de Dia “Els 4 Vents” estan sent rebudes amb gran expectació

El Centre de Dia preveu entrar en funcionament durant les properes setmanes

dimarts 30 maig 2023

Compte enrere per l’entrada en funcionament del Centre de Dia “Els 4 Vents” de Sant Pere Molanta. A falta de completar-se els darrers serrells per a poder iniciar-se l’activitat, el Centre de Dia convoca des de dilluns de la setmana passada jornades de portes obertes per a que tothom qui ho desitgi pugui conèixer les seves instal·lacions. El Centre de Dia està situat a l’edifici municipal que acollia l’escola bressol “El Pàmpol” de Sant Pere Molanta. Per adaptar l’espai a les necessitats de la nova activitat que acull, l’empresa adjudicatària de l’ús de l’edifici ha hagut de realitzar una intensa adaptació que no ha estat exempta d’imprevistos. Les dificultats s’han pogut superar i el centre ja rep visites abans d’iniciar el seu funcionament. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Carolina Marcet, directora del Centre de Dia “Els 4 Vents” , es mostrava il·lusionada i satisfeta per poder mostrar com ha quedat l’equipament. (àudio)

Marcet posa de relleu que el Centre ha despertat l’interès de molts veïns.(àudio)

El Centre de Dia disposa de 1.000m2. Inclou vestidors per usuaris i treballadors, lavabos adaptats, sala d’espera, infermeria, sala de fisio i un gran espai central que integra de manera diàfana la zona de menjador, la cuina i la sala d’estar. També compta amb dos patis pensats per acollir barbacoes familiars els caps de setmana, zona de petanca, així com per posar en marxa un hort i preveure la plantació d’arbres fruiters.

La voluntat del Centre de Dia és la d’integrar-se amb l’entorn social del poble i acollir activitats d’interacció entre infants de l’escola i la gent gran que utilitzi el Centre de Dia. També podrien acollir estudiants en pràctiques del grau d’infermeria i d’auxiliar. (àudio)

Visitar el Centre de Dia

El Centre es pot visitar de dilluns a diumenge, de 9:30h a 19:00h

A plena capacitat, el Centre de Dia pot acollir fins a 49 usuaris i donar feina a 11 persones. Els usuaris també tindran a la seva disposició un servei de transport per traslladar-los des de les seves llars al Centre de Dia . L’horari d’atenció és de 9 del matí fins al vespre, entre 7 i 8, en funció de les necessitats de l’usuari

Per més informació es pot consultar la web www.els4vents.cat . El correu electrònic és info@els4vents.cat i el telèfon el 656 673 719

Escolta l’entrevista a Carolina Marcet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí  

 

Arxius Adjunts

Document Actions