Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran resposta dels veïns de Can Trabal en la seva Festa Major

Les propostes adreçades als més petits han estat un dels eixos destacats d’aquesta Festa Major, la primera organitzada per la nova Junta de l’Àrea de Cultura
Festa de l'escuma, diumenge al migdia
Festa de l'escuma, diumenge al migdia

dimarts 31 juliol 2012

La Junta Directiva de l’Àrea de Cultura de Can Trabal ha fet una primera valoració satisfactòria de com s’ha desenvolupat, aquest darrer cap de setmana, la Festa Major. Era la primera Festa Major que organitzava aquest renovat equip de l’entitat i no oculten que se senten molt satisfetes per la participació, especialment la recollida en les activitats adreçades als més petits. Dissabte al vespre la pluja va fer acte de presència de forma intermitent, però això no va espantar als veïns i el ball es va celebrar enmig d’un gran ambient, tal i com ens explicava la presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, Maria Sánchez.

Un dels eixos que ha distingit aquesta Festa Major han estat les propostes per als infants. S’han anat succeint de ben variades: inflables, llits elàstics, festa de l’escuma, curses de bicicletes i a peu, actuació d’un mag o jocs gegants.

Un dels moments centrals de la Festa Major va ser el del dinar popular, dissabte. Es va descartar fer la sardinada, per evitar qualsevol risc d’incendi, i es va optar per una fideuada. L’acte va reunir a més de 300 persones. Maria Sánchez explica que , en propers anys, milloraran la preparació de l’àpat per evitar que la fideuada se serveixi tard, com així va acabar passant. La presidenta de l’Àrea de Cultura es mostra agraïda per la comprensió dels veïns i per la seva col·laboració.

La renovada Junta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal ha començat amb molta empenta, com ha quedat de manifest en aquesta Festa Major i en la jornada lúdica i esportiva que van organitzar el passat dia 7 de juliol. Tenen la intenció de  convocar una activitat cada mes i la propera que estudien fer, abans d’acabar l’estiu, és un torneig de 24 hores de futbol sala.

 

Document Actions