Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grup de Joves i Societat, satisfets per l’àmplia participació registrada en la FM de Sant Pere

La pluja torrencial caiguda a poques hores d’iniciar-se l’activitat va condicionar la Festa Jove de divendres

dimarts 21 agost 2018

El Grup de Joves i la Societat Principal-Unió, les dues entitats que assumeixen el pes organitzatiu de la Festa Major de Sant Pere Molanta, han fet un primer balanç satisfactori per l’àmplia participació registrada en els actes. Tant la presidenta de la Societat, Aina Zapater; com el president del Grup de Joves, Albert Montané, coincidien en subratllar la implicació dels veïns.(àudio)BalanFMStPere2.jpgBalanFMStPere3.jpg

La Festa Jove de divendres va registrar una participació inferior de la que s’esperava inicialment, però considerable si tenim en compte que hores abans de l’inici de l’activitat va caure una pluja torrencial. Albert Montané també assenyalava que el funcionament va ser molt correcte, amb ambient de festa i ganes de passar-s’ho bé per part dels assistents.(àudio)

Com a mesura preventiva, els agents municipals van tallar la circulació en bona part dels carrers Wilson i Sant Roc i van realitzar controls durant tota la nit.

La Festa Major de Sant Pere Molanta, incloent els actes previs, ha ofert fins a 9 dies de propostes. Les activitats són variades i la voluntat és la d’atendre a totes les franges d’edat. Però sens dubte, un dels trets que distingeix aquesta Festa Major és la seva aposta pels balls. (àudio)

Diumenge al migdia, la sala de la societat es va omplir per seguir el concert dels Vernets, un dels grups de grallers en actiu de més qualitat. Mentre es realitzava el concert, el jurat tastava les 17 truites que aquest 2018 van presentar-se al concurs de truites. Aina Zapater ens assenyala aquesta àmplia participació de veïns en el concurs.(àudio)

La truita guanyadora en l’apartat de més gustosa va ser la cuinada per Maria Teresa Via, de Sant Pere Molanta, amb el lema “Som i serem”. La més original va ser la que escenificava en la truita el ball de Gitanes, obra de Rosa Maria Torner.

Escolta l’entrevista a Aina Zapater i Albert Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions