Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guillermo Barrera i Anna Isabel Martínez formen part de la llista del PSC d’Olèrdola

Barrera és veí de Daltmar i Martínez veïna de Sant Miquel d’Olèrdola

dimarts 11 abril 2023

 

El PSC ha comunicat dos noms més que formen part de la candidatura que presentarà per a les properes eleccions municipals a Olèrdola. Són Guillermo Barrera, veí de Daltmar; i Anna Isabel Martínez, veïna de Sant Miquel d’Olèrdola. Aquests dos nom s’afegeixen a altres dues candidates ja anunciades que formen part de la llista: Irina Pérez, de Can Trabal; i Rebeca Blanque, de Moja. Jordi Pardo, actual regidor del PSC,  és el cap de llista. La candidatura no ha precisat les posicions que ocuparien dins de la llista el candidat i candidates que s’han anunciat.

Guillermo Barrera

Guillermo Barrera Augusta té 40 anys, va néixer a Barcelona i és veí de Daltmar. Treballa a bodegues  Mont Marçal (Bardinet Wines) fa més de 24 anys. Ha col·laborat a les festes de Daltmar i és un dels fundadors  del club RC Olèrdola (cotxes de radio control) . Ha estat col·laborador d’ esdeveniments de cotxes americans.  Es mostra “convençut i motivat per treballar pel canvi”.

 Anna Isabel Martínez López 

 Resident a Sant Miquel  i mare de dos fills en edat escolar, Anna Isabel  Martínez López és infermera amb una àmplia trajectòria en diferents àmbits i molt sensibilitzada en temes socials. Manifesta tenir “moltíssimes ganes de treballar” i de “ formar part del motor de canvi que penso que es necessita dur a terme”. És la seva primera incursió en el món polític.  I li ha portat a fer-ho “el cansament de veure que les promeses es queden en paper mullat”.

Guillermo Barrera

 Anna Isabel Martínez López 

Document Actions