Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guisla “la remeiera” conduirà aquest diumenge una visita dinamitzada pel bosc exterior de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia

Aquesta activitat familiar s’iniciarà a les 11.00h i permet conèixer les propietats de les plantes remeieres

dijous 02 maig 2024

 

Dins de les activitats de difusió que s’organitzen al Parc d’Olèrdola, aquest diumenge a les 11 del matí s’ha programat una de les propostes més consolidades, amb més de 20 anys de trajectòria . Es tracta de la visita teatralitzada amb Guisla “la remeira”, que permetrà conèixer les característiques del bosc exterior del Conjunt Monumental i les propietats de les plantes remeieres.

Guisla representa un personatge que va viure a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com guarir moltes de les malalties dels seus veïns amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. La Guisla  coneix els secrets antics de les plantes remeieres i passejant amb ella pel bosc es poden escoltar mil anècdotes sobre les propietats de les plantes d'Olèrdola.  És imprescindible fer la reserva prèvia a Via Penedès.

L'activitat requereix dur calçat adequat per caminar per la muntanya. I no inclou la visita a l'interior del recinte. El lloc de trobada és l’aula taller del Conjunt monumental.

Document Actions