Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guisla la remeiera conduirà aquest diumenge una visita teatralitzada pel bosc exterior del conjunt d’Olèrdola

La visita s’ha programat a les 11.00 i permetrà conèixer els secrets de les plantes remeieres

dimarts 10 setembre 2019

 

Dins de les activitats de difusió que s’organitzen a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya, aquest diumenge al matí s’ha programat una de les propostes més veteranes. Es tracta de la visita teatralitzada amb Guisla “la remeira”, que permetrà conèixer les característiques del bosc exterior del Conjunt Monumental.

Guisla representa un personatge que va viure a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com guarir moltes de les malalties dels seus veïns amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. La Guisla coneix els secrets antics de les plantes remeieres i passejant amb ella pel bosc es poden escoltar mil anècdotes sobre les propietats de les plantes d'Olèrdola.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. El punt de partida de l’activitat és el pàrquing a la portada d’entrada del Conjunt Monumental.

Més informació, a la web del MAC Olèrdola

Document Actions