Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guisla la remeiera conduirà aquest diumenge una visita teatralitzada pel bosc exterior del Conjunt d’Olèrdola

La visita s’ha programat a les 11:00h

dijous 10 setembre 2020

Dins de les activitats de difusió que s’organitzen a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya, aquest diumenge a les 11 del matí s’ha programat una de les propostes més veteranes. Es tracta de la visita teatralitzada amb Guisla “la remeira”, que permetrà conèixer les característiques del bosc exterior del Conjunt Monumental.

Guisla representa un personatge que va viure a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com guarir moltes de les malalties dels seus veïns amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. La Guisla coneix els secrets antics de les plantes remeieres i passejant amb ella pel bosc es poden escoltar mil anècdotes sobre les propietats de les plantes d'Olèrdola.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. El punt de partida de l’activitat és l’aula didàctica, a l’entrada del Conjunt Monumental.

Les reserves es poden fer a la web de Via Penedès

Document Actions