Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ha començat a Moja un taller gratuït dedicat al control de l’estrès i l’ansietat

L’imparteix el psicòleg Jordi Ventura els dimarts d’aquest mes de maig al Centre Cívic La Xarxa
Imatge corresponent a la primera de les sessions, aquest dimarts
Imatge corresponent a la primera de les sessions, aquest dimarts

dimecres 07 maig 2014

Des d’aquest dia 6 i durant tots els dimarts del mes de maig, s’està impartint al Centre Cívic La Xarxa de Moja un taller gratuït dedicat al control de l’estrès i l’ansietat. El taller el condueix el psicòleg Jordi Ventura i compta amb la participació d’onze persones. Per tal d’aprofitar al màxim les sessions, Ventura va limitar les places perquè els assistents poguessin adquirir tècniques per afrontar l’aparició de l’estrès o l’ansietat. Durant les sessions es proposen exercicis pràctics i tècniques de relaxació.(àudio)

L’estrès i l’ansietat afecten a àmplies franges de la població, de tota condició social i gènere. Una recomanació bàsica per minimitzar els seus efectes és, segons apunta Ventura, aprendre a relaxar-se i trobar cada dia temps per a un mateix.(àudio)

Ventura té consulta a Vilafranca però li ha fet il.lusió impartir el taller a Moja pels vincles que té al poble, entre els quals hi ha la seva pertinença a l’Associació Fotogràfica de Moja.(àudio)

El taller s’impartirà els dimarts, fins el 27 de maig, en horari de 7 a 8 del vespre. Les places que s’ofertaven ja estan cobertes. En funció de com es desenvolupin aquestes sessions no es descarta que es puguin programar nous tallers.

Escolta l'entrevista a Jordi Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions