Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ha començat a Sant Miquel el cicle de xerrades sobre seguretat viària convocades als casals d’avis

Durant aquesta primera sessió s’ha informat que l’Alt Penedès té l’índex més baix d’incidències de Catalunya
La xerrada s'ha fet aquest darrer divendres
La xerrada s'ha fet aquest darrer divendres

dilluns 15 abril 2013

Divendres a la tarda s’iniciava a Sant Miquel el cicle de xerrades sobre seguretat viària convocat als casals d’avis d’Olèrdola. El coordinador dels agents municipals d’Olèrdola, Josep Miquel Escofet, recordava en aquesta sessió alguns consells bàsics en l’ús de la via pública per part de la gent gran, subratllant també recomanacions que han de tenir ben presents quan agafen el cotxe. Es va fer incidència en la necessitat d’extremar la precaució, tenir consciència de les capacitats de cadascú i deixar una distància de seguretat suficient respecte el vehicle que va davant.(àudio)

Durant la xerrada es va lliurar als assistents un llibret editat pel Servei Català de Trànsit, on es recull de forma gràfica situacions quotidianes a la via pública de gent gran que tenen cura d’infants.

Durant la sessió els veïns va preguntar sobre qüestions d’actualitat al poble referides a la seguretat ciutadana i a l’estat de l’aigua a Sant Miquel. Sobre l’aigua, es va recordar que és apta pel consum. Pel que fa a seguretat ciutadana, Josep Miquel Escofet anunciava que aquell mateix divendres els Mossos d’Esquadra havien comunicat que l’Àrea Bàsica de l’Alt Penedès era la que registrava menys incidències de Catalunya.(àudio)

Escofet posa l’accent en què amb xerrades com aquestes es poden recollir suggeriments i queixes dels veïns. (àudio)

La propera xerrada s’ha convocat el proper 21 de maig, a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis de Moja. La data de la xerrada a Sant Pere Molanta encara està pendent de confirmació.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions