Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ha començat el servei de Biblioteca Oberta a les biblioteques de les dues escoles d’Olèrdola

Per la setmana que ve es programa la celebració de Nadal, amb manualitats i l’actuació de la coral de Sant Pere Molanta

dijous 13 desembre 2018

 

Per dificultats administratives, el servei de Biblioteca Oberta no ha començat aquest curs durant el mes d’octubre, sinó que ho ha hagut de fer aquest desembre. La filosofia no varia i es mantenen els horaris. Es tracta d’oferir a tothom, fora de l’horari lectiu, el servei de biblioteques de les escoles del municipi. En el cas de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, els dilluns i els divendres, de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. A l’escola Circell de Moja, l’obertura és durant les tardes de dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6.

El servei el promou l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de les AMPAs de les dues escoles. El propòsit és el de potenciar al màxim l’hàbit de la lectura, oferir un espai de consulta d’informació i de treball per a fer deures, així com un punt d’accés públic a internet.

Amb l’ànim de dinamitzar el servei, mensualment es preveuen realitzar activitats com tallers, hores del conte o petites audicions. La setmana que ve se celebrarà el Nadal, amb una cantada de nadales a càrrec de la coral de Sant Pere Molanta i una manualitat nadalenca. A Sant Pere Molanta es farà el dilluns 17 de desembre, a les 16:00h; mentre que a Moja l’activitat s’ha programat a les 16:30 del dijous 20 de desembre.

Document Actions