Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ha començat un taller gratuït de “patchwork” al Casal d’Avis de Sant Miquel

Les persones interessades poden adreçar-se a la seu del Casal d’Avis els dijous de 4 a dos quarts de 7 de la tarda
El taller durarà fins el gener
El taller durarà fins el gener

divendres 09 novembre 2012

 

Aquest dijous a la tarda es feia al Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola la segona de les sessions d’un taller gratuït de patchwork. Fins el mes de gener, una desena d’inscrites fan peces en aquesta tècnica, consitent en elaborar treballs a partir de cosir peces de roba de textures i colors diferents. La monitora del taller és la Maria Josep Lugo, treballadora de l’Ajuntament d’Olèrdola, que ens recordava que el patchwork el van estendre als Estats Units la comunitat amish, originària d’Holanda. En tenir pocs recursos, havien d’apedaçar les seves peces de roba i això va donar origen a aquesta modalitat de treballs manuals.

En aquest taller s’hi fan arbres de Nadal de roba, gats o tasses per guardar sobres d’infusions. Maria Josep Lugo destaca la predisposició i interès de la desena de participants en el taller.(àudio)

Una de les participants, la Clara Serrano, explica que fan el taller perquè volen aprendre coses noves. També afegia que des del Casal d’Avis de Sant Miquel “no paren de fer coses”. (àudio)

Una altra de les inscrites, la Eulàlia Millan, explicava que “els treballs que es fan en patchwork són molt macos” i avançava que, de ben segur, forces d’aquestes peces que ara elaboren estaran en l’exposició que per la propera festa major es podrà veure amb treballs manuals fets al Casal d’Avis. (àudio)

La inscripció al taller de pacthwork és gratuïta i les participants només han d’aportar el material. Les persones interessades en participar-hi poden adreçar-se al Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola, els dijous a la tarda, en horari de 4 a dos quarts de 7.

 

Document Actions